Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


Nový a lepší… …PROFIT

Tak máme za sebou víkend. Počasí bylo tragické. Podobně jako v celém uplynulém týdnu. Ale o počasí se tu bavit nebudeme, že ne?

Co se týká posilovny, byl jsem cvičit v pondělí, středu, pátek a sobotu. Svým způsobem jsem si zacvičil i v neděli. Sice jsem si v neděli zapomněl vzít spalovače, které beru pravidelně, ale tělo si asi část uložilo. Prožil jsem zřejmě nejmokřejší sex svého života, odhlédnu-li od jednoho hodně starého zážitku zahrnujícího černovlasou slečnu a bazén. A aby bylo jasno, nestěžuju si. Vůbec ne. Víc se rozepisovat o tomto nebudu, i když by asi bylo o čem. Tichá voda břehy mele…

Co dalšího zásadního se událo v minulém, týdnu? Bylo to hodně o práci. Pracovalo se na novém layoutu a upřímně se těším na první číslo, až se mi dnes ráno dostane do ruky. Profit se stal z ekonomicko-společenského týdeníku s nemastnou grafikou v něco, co bude více sexy pro ekonomy. Alespoň v to věřím. Otázkou je, nakolik je v dnešní době sexy mít oborově zaměřený papírový časopis. Těším se na reakce čtenářů. Ohlasy na obálku totiž byly bez vyjimky pozitivní.

Dnes se cítím tak nějak vyčerpaný. Rád bych ale šel odpoledne cvičit. Zítra mne čeká velmi náročný den. A do operace očí zbývá 10 dní. Měl bych si koupit přípravek na odličování očí a každý den si je omývat. Krásný den přeji všem mým čtenářům.

P.S. Apríl jsem neslavil. Ve světle dní minulých a kauzy Bém a Janoušek by to byla zbytečná práce…


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Pondělí, 2. dubna 2012, 8:32

Publikováno v BLOG


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *